132

Advertising brochure “Goethe Institute” at Lviv University • Брошура для “Goethe Istitut” при ЛНУ

Advertising brochure of the German language center “Goethe Institute” at Lviv University.


Рекламна брошура німецького мовного центру від ”Гете Інституту” в Львівському Національному Університеті імені Івана Франка.

Уявіть собі, як вона складається. Крайня права колонка – це перша сторінка, наступна – остання. Уявіть, що ви тримаєте її закритою. Зверніть увагу на зображення дерева. Що вибачите? Дерево без листя, з обрізаними гілками – натяк на те, що без знання мови, (в даному випадку німецької) ти, як дерево з обрізаними гілками – не можеш відкрити весь свій потенціал, інші ж фото вказують на те, які переваги може дати вивчення мови і для кого воно може бути корисним. Закриваючи брошуру, наче пройшовши весь шлях навчання, ми вже бачимо дерево з пишною кроною – вершин досягнуто.

Текст розміщений на фоні голубого неба – спокій і свіжий ковток повітря. Усміхнені та прогресивні викладачі закликають до навчання, а ось які задоволені студенти, можемо здогадатися з вигляду цих милих дівчаток. Концептуальну прив’язку мають теж зображення в горі кожного стовпчика.

-Що таке німецька мова? Схід сонця, напис ”GO” – рух, ”Ні, ця мова не важка” – говорять нам дівчатка, граючись коло дерева.

-Методика викладання: Завжди в ціль, базована на традиціях, тут про тебе попіклуються, індивідуальний підхід.

-Умови навчання та іспити: Ми не надто строгі, але вимогливі говорять фотографії з яблуком та горіхом, крім того метафора з горіхом наводить на думку про ”граніт науки” , який потрібно ”гризти”, трамвай в русі – впевнений і швидкий рух вперед.

-Структура курсів: тут я зосередився на самому слові ”структура” :).


Мирослав Трофимук-молодший