Обкладинка 002Обкладинка_001 0015

DaFiU 2010, № 22 (cover • обкладинка)

Cover of a 22st issue of the DaFiU magazine. The combination of white, red and black – the classics :). At the background are placed the text excerpts from the magazine, so reader with a good sight can “run ahead” and found the content of the magazine faster than others.


Обкладинка до 22-го номеру журналу DaFiU. Поєднання білого, чорного та червоного – класика:). На фоні знаходяться уривки текстів, розміщених в журналі, тому особливо допитливі і з хорошим зором читачі мають змогу ”забігти наперед” і взнати зміст журналу швидше за інших.

Починалося все із пошуку потрібних елементів колажу. Одного дня мені до рук потрапив шкільний випускний альбом батьків, в якому фотографії та елементи дизайну були попередньо сколажовані і сфотографовані вже, як цілісний лист. Я задумався над тим, що тоді це був ”Photoshop” без Photoshop, без жодних графічних редакторів, лише живе колажування і фотографування. Вирішив повторити практику радянських дизайнерів, проте quod licet Jovi, non licet bovi, очевидно.

Результат мене не надто втішив… (фото 1)
P.S. Найважче було вирізати букви. На це я потратив, в загальному, цілу добу (фото 2).  Зрештою, ідея помінялася кардинально за 2 дні до здачі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Мирослав Трофимук-молодший