Миросла_Трофимук_Україна_Третього не даноМирослав_Трофимук_Україна_Нічне життяМирослав_Трофимук_Україна_Польові умови_1Мирослав_Трофимук_Україна_СніжинкаMyroslav_Trofymuk_Ukraina_Daryna 2_2Myroslav_Trofymuk_Ukraina_Daryna 1_1nastjanastja2Untitled-2_11Trofymuk_Myroslav_Ukraine_Tetjana_P_1_Любов до іынки_2010_ відкриття 024_1_Любов до іынки_2010_ відкриття 006_1_Любов до іынки_2010_ відкриття 013_1

Фотографії для салонів “З любов’ю до жінки”

Це фотографії, які я подавав на участь у фотосалонах з “Любов’ю до жінки”.

Не всі з цих фото зайняли переможні місця у цих салонах, але для мене це була певна практика, можливість зрозуміти потреби та естетичні преференції сучасного суспільства. Участь в таких фотосалонах сприяє розвиткові майстерності кожного фотохудожника і еволюції його поглядів.

2009 рік

тематика:

-Він і Вона ( фото 1) – фото зроблене на території одного із замків Золотої Підкови…треба було довго гуляти, щоб знайти такий ракурс.

-Жінка та Епоха (фото 2, фото 3) – перше фото було зроблене на одній із вечірок, дівчата обернулися на мій поклик, а друге – навіяне польовими умовами життя в таборі на території Закарпаття.

-Краса та Мода (фото 4) -цілком випадкове фото, зроблене на одній із гулянок моєї групи, скажу чесно, трошки підшаманив його в графічних редакторах.

2010 рік (фото 11, фото 12, фото 13)

тематика:

-Жіноча краса у фотомистецтві (фото 5, фото 6) – ідея фотографій виношувалася довго, аж поки була втілена однієї прекрасної ночі.

2011 рік

тематика:

– Фешн (фото 7) – знімали з моїм партнером на одній із закинутих будівель Львова. В нього є симпатія до таких закинутих місцин, а в мене до експериментів із побічними засобами. Беззаперечно, драматичність фотографії була б неможливою без роботи львівських майстрів графіті, чиї роботи чекали на наш прихід, бо були зроблені задовго до того, коли я вирішив використати їх, як тло для цієї роботи.

– Портрет (фото 8) – фото зроблене в тій же будівлі, за ініціативи партнера. Я був зосереджений на заданій тематиці, а завдяки його ініціативі, ми змогли побічно зробити ще кілька фотографій зовсім іншого плану.

2012 рік

тематика:

-Жанрове фото (фото 9) – фото зроблене на Ринковій Площі у Львові.  Як на мене в цій картині найкраще бачимо співпрацю чоловічого та жіночого…

-Ню (фото 10) – фотографія із добірки, яка чека свого часу…Це виставка, яку ми створили у співпраці із моєю подругою, поеткою Дариною Попіль. Маю надію, що найближчим часом львів’яни, а може і не тільки, зможуть побачити цю виставку, тому не буду розкривати всіх секретів і розповідати про концепцію проекту…

-Портрет (фото 11) – фото зроблені на замовлення дівчинки. Фотографувалося у Києві на вулицях “Воскресенки”, тієї що в центрі…Робота була динамічна, бо нам постійно надокучали весільні процесії і вітер…


Мирослав Трофимук-молодший