123

Design of Internet page PupZemli • Інтернет-сторінка креативного осередку “Пуп Землі”

Design of Internet page PupZemli should to be simple and straightforward, but also should cause delight, and to be simple to remember.


Дизайн інтернет-сторінки для креативного осередку “Пуп Землі” мав бути простим і зрозумілим, але одночасно сторінка повинна була викликати захват, запам’ятовуватися.

Саме з такого огляду я вибрав назву для осередку – тут дві речі, по-перше ця назва викликає зацікавлення, здивування, обурення, одним словом викликає певні емоції, по-друге ідея полягала в тому, щоб показати, що кожен бажаючи може стати пупом землі, тобто привернути увагу, створити щось…

Я пройшов довгий шлях, доки ідея кошного логотипу еволюціонувала і постали ті логотипи, які ви можете бачити зараз на головній сторінці.

Робота над сайтом тривала місяць. Це була моя перша розробка, сторінки писалися “з нуля” – “суворий html”, як називає це мій друг, котрий власне і відкрив для мене ази макетування, програмування і розуміння, що таке java script, <div>, .html, .php і т.д. Для галерей, я використав готові рішення js-галерей, трошки їх модифікувавши.

Цікаво, що я завжди вважав, що створення інтернет-сторінок, програмування і все, що пов’язано з цифрами – не для мене. Я ненавидів алгебру і геометрію і не хотів пов’язувати свою роботу з числами, але в житті завжди буває так, що коли потрібно вирішувати певні питання, то немає куди дітися…


Мирослав Трофимук - молодший