010203040506070809101112222324Forzac 1Forzac 2obkladynka

Graduation album ІNК-51 • Випускний альбом ІНК-51

Graduation album of my group. In this project I wanted to focus on the individuality of each person. An important design element is the text passages from Virgil “Metamorphosis”: the original Latin, and Andrew Sodomora translation. In “Metamorphosis” Virgil also addresses the topic of cycling life, its variability, in addition, important is the theme of transformation, and this album is the story of our transformation.


Обкладинка випускного альбому моєї групи. Наша спеціальність класична філологія, тобто все, що пов’язано з античним світом. В оформленні титулки я використав обкладинку книги Плінія ”Природня історія” додавши назву групи: в цій книзі вміщена вся історія цьої групи. На фоні – зображення давньогорецького та готичного текстів, античні грав’юри. У верхньому правому куті зображення сови – символ мудрості. Внизу останньої сторінки рік римськими цифрами і назва міста Львова (місця видання) німецькою, латинською, та транслітом. Сторінки розміщені в алфaвітному порядку. Для фону використаний колаж із розфокусованих знимків доріг нічної Варшави.

При виконанні цього проекту я хотів максимально зосередитися на індивідуальності кожної особи, тому кожен повинен був поділитися своїм баченням власної сторінки, відібрати фотографії, сторінка Василя Кіса (фото 7) яку я розробив на 100% у співавторстві із її ”мешканцем”. На фон ми використали фотографію Юрія Дячишина, зроблену на одній із вулиць Львова, Окрім того латинські вирази тісно пов’язані з фотографіями, і мають іронічний підтекст. Кольористика, та візуальне оформлення цілком інтуєтивні.

Для форзаців використані векторні зображення, які у своїй сукупності символізують ”Світ”, градієнт розміщений так, що найсвітлішими є: справа – символи чоловічого і жіночого начала, а з лівого боку – чоловік та жінка у непристойній позі: алегорія циклічності буття, творення світу – все базоване на стосунках чоловіка та жінки. Важливим елементом дизайну є уривки тексту ”Метаморфоз” Вергілія: оригінал латиною, та переклад Андрія Содомори. У ”Метаморфозах” Вергілій також звертається до тематики циклічності життя, його мінливості, окрім того, профілюючою є тема перетворення, а цей альбом – історія нашого перетворення.

Фотографуючи викладачів, я старався внести певну динаміку в портрет, показати їх на робочому місці без попередніх приготувань, нажаль не всіх вийшло зловити на кафедрі, або під час пари.


Мирослав Трофимук-молодший