Untitled-1

Journalist Daryna Popil business card • Візитка для журналістки Дарини Попіль

What is the most important body part of the journalist. Obviously, the mouth. In 99% of his time journalists are talking – asking a questions, answering them, expressing his point of view, and if a journalist is a woman, there is also the aesthetics of female lips.


Візитка для журналіста. Який найголовніший орган журналіста. Очевидно, що рот. В 99% журналіст говорить – задає запитання, відповідає на них, висловлює свою точку зору, а якщо журналіст – жінка, то тут ще й естетика жіночих губів…

Можливо трішки зухвало, але хто ж не захоче, щоб в нього брали інтерв’ю особа з такою посмішкою…здається, питання риторичне;)

Окрема тема – шрифт…Я хотів, щоб він був максимально ніжним, але, як відомо, від ідеї до продукту дизайн проходить прикру інстанцію, яка зветься – поліграфія. Було важко знайти ту тонку межу, коли фарба не заливала тексту, але він проявлявся ледь чутними лініями (на екрані це так не проявляється, проте при друкові все грає…це ще один момент, який ускладнював роботу з цим проектом).

 

 


Мирослав Трофимук - молодший