IMGP7177IMGP7122IMGP7161

Креативний осередок “Пуп Землі”

Пуп Землі – проект створений з метою об’єднання свобідних митців, яких у народі ще називають фрілансерами, а також всіх вільнодумців, які постійно перебувають в творчому пошуку, всіх, кому інколи затісно наодинці із собою, кому не вистачає добротного культурного середовища і контексту, всіх, кому хочеться обмінятися ідеями чи думками. А зрештою і для тих, хто просто завітав сюди, щоб ознайомитися з роботами опублікованими на сайті, або зацікавлений у співпраці.
Фрілансер – одинак, коли йдеться про творчість, водночас – це людина самодостатня і незалежна. Визначальним у творчості для фрілансера є його власні погляди, його власні ідеї. Фрілансер нікому не підпорядковується, фактично можна впевнено сказати, що кожен фрілансер певною мірою – Пуп Землі.
Прагнення до незалежності вирішальне для фрілансера, тому той факт, що цей сайт був запущений саме сьогодні 24 серпня 2011, я схильний вважати не тільки випадковістю, а скоріше своєрідним символізмом.
Зараз тут розміщені всі ті мої фотороботи, які я на сьогодні вважаю вартими уваги і дизайнерські проекти, які були реалізовані протягом останніх трьох років.
Я щиро вірю в те, що кожне відвідування цієї інтернет-сторінки ставатиме прецедентом до нових знайомств і поштовхом до виникнення свіжих ідей…

В межах проекту діє також інформаційна сторінка під назвою “Пупок Новин“, на якій я висвітлюю цікаві, з моєї точки зору події. Зазвичай це події, які на мою думку можуть бути недостатньо висвітленимим в ЗМІ, події, які є для близькими для мене, події, які я вважаю вартими уваги, такі “must-see” для кожного свідомого митця і для кожного громадянина України, та й Світу.

Ми відкриті до співпраці.

Відвідайте сторінку і станьте Пупом Землі.;)

P.S. На фотографіях ми з Дариною Попіль на Самінарі творчої молоді, який організовує видавництво “Смолоскип”. На семінарі ми говорили про мистецтво в близькому майбутньому – чого чекати від митців за кілька років, які жанри будуть актуальні для мистецтва, як виглядатиме творчий процес…про все це Ви зможете почути прослухавши подкаст нашої доповіді: “Віртуальна реальність, чи реальна віртуальність“.


Мирослав Трофимук-молодший