2

DaFiU 2008, № 20 (cover • обкладинка)

Cover of the 20th issue of the DaFiU magazine. For the сover i’ve used a collage of my own photos from the conference “Deutsche Akademie für Sprache und Dichtung”. Collage is conditionally divided into four sectors, each “sector” includes photographs of four events of the conference.


Обкладинка до 20-го номеру журналу DaFiU і моя дебютна робота. В оформленні використаний колаж з моїх власних фотографії з конференції ”Deutsche Akademie für Sprache und Dichtung”. Колаж умовно поділений на чотири сектори, в кожному з яких представлені фотографії з чотирьох подій, які відбувалися у рамках цієї конференції.

Цю роботу я виконував на своєму першому комп’ютері, я вже згадував його характеристики в іншому пості. На фото видно, скільки шарів мав цей файл…приблизно 150. Працювати з такою кількістю шарів в Photoshop було справді важко. Посував одну фотку на кілька пікселів і чекав від пів хвилини до хвилини, щоб побачити зміну.

Проте, результатом я загалом задоволений, звісно, якби я робив це замовлення сьогодні, я б звернув увагу на різні умови освітлення кожної фотографії і висвітлив би кілька справді темнуватих фото…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Мирослав Трофимук-молодший